Despre noi

CINE SUNTEM


O echipa tanara, dinamica, pregatita sa va aduca cele mai bune produse la cele mai competitive preturi de pe piata.


CE DORIM


Scopul nostru este acela de a satisface toti iubitorii sporturilor de iarna si nu numai care intra in magazinul nostru, oferind consiliere profesionala in alegerea echipamentelor in functie de nivelul tehnic, design si alte personalizari individuale ale clientului. Personalul nostru este pregatit sa va raspunda la orice intrebare, nelamurire sau doleanta ivite in alegerea echipamentului sportiv.


CE OFERIM


Produse recunoscute ca fiind cele mai performante de pe piata la ora actuala, raport incontestabil calitate/pret, intr-un cuvant un serviciu online simplu de utilizat prin intermediul caruia puteti achizitiona echipamentele dorite la cele mai bune preturi de pe piata chiar din confortul caminului dvs.


Nu suntem importatori pentru nici unul dintre brand-urile prezente pe site, activitatea noastra este de simpla comercializare a lor catre clientul final.


Pentru noi cel mai important lucru este increderea si satisfactia clientului, motiv pentru care va stam la dispozitie pentru orice problema ivita.


Va stam la dispozitie in fiecare zi lucratoare in intervalul 09-17 la numerele de telefon afisate pe site si 24/24 pe adresa de e-mail contact@seasonsport.ro. Daca aveti intrebari legate de produse, comenzi, livrare respctiv plata, asteptam sa ne contactati cu incredere.


SEASON CORE SPORT SRL


CIF: RO34968339

Reg. Comertului: J35/2109/2015

Telefon: 0767-439.752

E-mail: contact@seasonsport.ro