Cos de cumparaturi

Nu aveti niciun articol in cos

Invatati in cateva minute ceea ce dureaza ani de zile

TopSpinPro nu este doar pentru profesionisti!

Urmareste-i pe profesionisti. Se pare ca sunt capabili sa loveasca la peste 130 km/h si totusi sa o tina mingea in teren! Cum? E vorba de topspin. Acesta face ca mingea sa se intre inapoi in teren.

Stim ca Topspin poate fi greu de stapanit

- 10 sau mai multe sedinte pentru a o face bine inseamna o multime de bani din buzunarul tau.
- Un numar limitat de repetari pe sedinta face ca fixarea memoriei musculare sa fie dificila
- Pauzele mai lungi intre sesiuni inseamna ca va petreceti inceputul incercand sa va amintiti ce ati facut saptamana trecuta

Ne-am gandit ca TREBUIE sa existe o cale mai buna...

- Achizitie unica la costul a aproximativ doua lectii de tenis
- Doar 2 minute pe zi sunt suficiente pentru a invata cum sa invarti mingea si sa controlezi fata rachetei
- Puteti lovi sute de mingi in fiecare zi, din confortul casei sau al biroului dvs.

CAT TIMP VA DURA PANA CAND VOI VEDEA IMBUNATATIRI IN JOCUL MEU?

Vedeti diferenta pe care TopspinPro o poate face in doar 2 minute pentru ca un jucator sa loveasca prima lovitura de topspin! Dar, desi rezultatele sunt rapide, repetitia este cruciala pentru a "bloca" tehnica de topspin in memoria dumneavoastra musculara. Cu TopspinPro, puteti lovi SUTE de mingi in fiecare zi, din confortul propriei case sau al biroului dvs.

CARE SUNT BENEFICIILE?

Uite, nu spunem ca TopspinPro va inlocuieste antrenorul, dar prin posibilitatea de a exersa in fiecare zi, veti invata topspin mult mai repede, astfel incat sa va puteti concentra pe alte parti ale jocului in sesiunile de antrenament - cum ar fi tactica si pozitionarea.

INVATATI IN CATEVA MINUTE CEEA CE DUREAZA ANI DE ZILE

 

 

 

Topspin-ul este, dupa cum se stie, dificil de invatat - unii jucatori se lupta ani de zile. Chiar daca ati lovit toata viata lovituri plate, TopspinPro va aduce o diferenta dramatica in jocul dumneavoastra in prima saptamana sau doua.

EXERSATI ORIUNDE, ORICAND

Folositi TopspinPro chiar si atunci cand nu aveti timp sa intrati pe teren dupa o zi plina (sau cand vremea va sta in cale!). Fa-ti repetitiile pe teren, la birou sau chiar acasa in timp ce te uiti la televizor!

PENTRU JUCATORI DE TOATE INALTIMILE

 

 

 

 

Fie ca aveti 5 ani si o inaltime de 90 cm, fie ca aveti 80 de ani si o inaltime 2 m - TopspinPro se va adapta la aproape orice jucator.

Autentificare inchide