Cos de cumparaturi

Nu aveti niciun articol in cos

Transport gratuit

Fileu de tenis Club 30

Fileu de tenis de calitate potrivita pentru cluburi, standard cu dimensiuni de 12,72 x 1,07 m.

Citeste mai mult
Descriere produs

Plasa dubla de tenis pentru utilizare standard intr-un club de tenis. Aceasta este plasa de tenis Club 30 cu o grosime de 3 mm si dimensiuni de 12,72 x 1,07 m. Plasa este fabricata din polipropilena de inalta densitate si respecta standardele EN 1510 si este aprobata conform regulilor ILTF si DTB pentru dimensiunile clasice ale terenurilor de tenis. Banda superioara este realizata din poliester rezistent la UV, iar cele 5 randuri de sus sunt dublate, inclusiv marginile negre laterale si inferioare. Franghia de otel intinsa prin plasa cu o acoperire protectoare din PVC cu o lungime totala de 13,20 m. Plasa de tenis Club 30 este potrivita pentru toate seturile de posturi de tenis.
Parametrii:
dimensiuni: 12,72 x 1,07 m
grosimea materialului: 3 mm
greutate: 4,9 kg
material: PVC, polipropilena, poliester
Despre marca Merco
Merco
Sub marca Merco, proiectam si dispunem de propriile echipamente sportive fabricate. Pentru ca ne place sa facem sport, incercam mereu sa imbunatatim echipamentul de antrenament prin cateva gadgeturi practice. Ne concentram pe echipamente sportive la preturi accesibile pentru sali de sport, scoli, cluburi sportive, activitati de agrement, fitness si antrenament la domiciliu.
Merco este o marca populara pe piata ceha, in special pentru raportul excelent pret-performanta al echipamentelor sportive.

Despre producator Merco

Sub marca Merco, proiectam si producem propriile echipamente sportive. Pentru ca ne place sa facem sport, incercam intotdeauna sa imbunatatim echipamentul de antrenament prin unele gadgeturi practice. Ne concentram pe echipamente sportive la preturi accesibile pentru sali de sport, scoli, cluburi sportive, activitati de agrement, fitness si antrenament la domiciliu.

Merco este o marca populara pe piata din Romania, in special pentru raportul pret-performanta al echipamentelor sportive.

Producator Merco
Evaluare

Recenze

Žádné hodnocení

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Informațiile despre recenzii obținute

Echipament specific pentru antrenament

Transport gratuit peste 500 lei

Termen mediu de livrare 5 zile lucratoare

Consiliere specializata

Intrebare despre produs inchide
Načíst
Ohodnotit produkt inchide

Ați cumpărat produsul la noi?

Introduceți o recenzie verificată

sau

Introduceți recenzia fără verificare

Recenze musí splňovat tyto podmínky a zobrazí se až po jejím schválení.

* Pole označená hvězdičkou jsou povinná.

Compara produse inchide

Produsul a fost adaugat la lista de comparatie.