Cos de cumparaturi

Nu aveti niciun articol in cos

Flash

bob plastic

Citeste mai mult
Descriere produs

Boburile de iarnă de calitate Flash sunt concepute pentru copii cu vârsta peste 3 ani. Bobsleds Flash sunt fabricate din plastic rezistent, lungimea este de 85 cm, lățimea de 41 cm, înălțimea de 12 cm și greutatea 2,1 kg. Manipularea cu acestui bob este ușoară și poate fi gestionată de toată lumea. Bobsleds Flash are un scaun încorporat cu dimensiuni de 25 x 33 cm, frâne de calitate cu mânere și o curea pentru tragere. Capacitatea maximă de greutate este de 50 kg, iar bobsleds Flash sunt disponibile în mai multe variante de culoare. Produsul îndeplinește cerințele din ČSN EN 71-1. Produsul poate fi utilizat numai sub supravegherea unei persoane adulte și competente, la un nivel suficient de zăpadă, pe pârtii și teren, fără obstacole rigide.

Despre producator Merco

Sub marca Merco, proiectam si producem propriile echipamente sportive. Pentru ca ne place sa facem sport, incercam intotdeauna sa imbunatatim echipamentul de antrenament prin unele gadgeturi practice. Ne concentram pe echipamente sportive la preturi accesibile pentru sali de sport, scoli, cluburi sportive, activitati de agrement, fitness si antrenament la domiciliu.

Merco este o marca populara pe piata din Romania, in special pentru raportul pret-performanta al echipamentelor sportive.

Producator Merco
Culoare galben.
Limita de varsta 3+
Volan nu
Evaluare

Recenze

Žádné hodnocení

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Informațiile despre recenzii obținute

Echipament specific pentru antrenament

Transport gratuit peste 500 lei

Termen mediu de livrare 5 zile lucratoare

Consiliere specializata

Intrebare despre produs inchide
Načíst
Ohodnotit produkt inchide

Ați cumpărat produsul la noi?

Introduceți o recenzie verificată

sau

Introduceți recenzia fără verificare

Recenze musí splňovat tyto podmínky a zobrazí se až po jejím schválení.

* Pole označená hvězdičkou jsou povinná.

Compara produse inchide

Produsul a fost adaugat la lista de comparatie.