Cos de cumparaturi

Nu aveti niciun articol in cos

Nimbus

bob de plastic pentru zapada

Citeste mai mult
Descriere produs

Bobul de iarnă din plastic Nimbus va deveni numărul unu printre alte modele pe un deal înzăpezit. Bobul cu volan și frână de mână este fabricat din plastic HDPE durabil, fără utilizarea elementelor metalice. Dimensiunile sunt 98 x 56 x 30 cm și greutatea este de aprox. 4,2 kg. Scaunul moale antiderapant garantează o călătorie confortabilă și, în același timp, izolarea împotriva frigului. Mulțumită frânei, veți avea boburile controlate în mod fiabil. Coarda cu înfășurare automată se adaptează nevoilor dumneavoastră. Mânerul moale elimină posibilitatea de a aluneca din mână. Acest model de lux de bob de iarnă este conceput pentru copii cu vârsta peste 3 ani. Sarcina maximă 90 kg.

Produsul poate fi utilizat numai sub supravegherea unei persoane adulte și competente, pe un nivel suficient de zăpadă, pe pante și teren fără obstacole rigide.

Despre producator Merco

Sub marca Merco, proiectam si producem propriile echipamente sportive. Pentru ca ne place sa facem sport, incercam intotdeauna sa imbunatatim echipamentul de antrenament prin unele gadgeturi practice. Ne concentram pe echipamente sportive la preturi accesibile pentru sali de sport, scoli, cluburi sportive, activitati de agrement, fitness si antrenament la domiciliu.

Merco este o marca populara pe piata din Romania, in special pentru raportul pret-performanta al echipamentelor sportive.

Producator Merco
Culoare titan albastru
Limita de varsta 3+
Volan da / 2 buc(dual)
Evaluare

Recenze

Žádné hodnocení

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Informațiile despre recenzii obținute

Echipament specific pentru antrenament

Transport gratuit peste 500 lei

Termen mediu de livrare 5 zile lucratoare

Consiliere specializata

Intrebare despre produs inchide
Načíst
Ohodnotit produkt inchide

Ați cumpărat produsul la noi?

Introduceți o recenzie verificată

sau

Introduceți recenzia fără verificare

Recenze musí splňovat tyto podmínky a zobrazí se až po jejím schválení.

* Pole označená hvězdičkou jsou povinná.

Compara produse inchide

Produsul a fost adaugat la lista de comparatie.