Cos de cumparaturi

Nu aveti niciun articol in cos

Badminton

Badminton

Badmintonul este un sport cu rachete jucat cu ajutorul unor rachete care lovesc un fluturas peste un fileu. Desi poate fi jucat in echipe mai mari, cele mai comune forme de joc sunt "simplu" (cu un jucator de fiecare parte) si "dublu" (cu doi jucatori de fiecare parte). Badmintonul este adesea jucat ca o activitate ocazionala in aer liber, intr-o curte sau pe o plaja; jocurile formale se joaca pe un teren dreptunghiular acoperit. Punctele sunt marcate prin lovirea fluturasului cu racheta si aterizarea acestuia in jumatatea de teren a partii adverse. Spre deosebire de tenis, mingea nu ricoseaza dupa ce atinge solul, ci se joaca direct din aer.

In magazinul nostru veti gasi echipament complet pentru badminton, de la mingi, rachete, toate accesoriile acestora, masini de racordat, pana la imbracaminte de badminton sau filee si podele pentru echipamentul terenului de badminton. Oferim o colectie de echipamente de la producatori de top la nivel mondial, precum Victor, Carlton, Yonex si Wilson.

Filtre

Redefiniti cautarea
4.62 lei 18 375.00 lei
Aplica filtrele

Sorteaza Recomandari: Produsele sunt filtrate conform /alebo/ sortate conform denumirea mărfii în ordine crescătoare. Produsele, care nu sunt dosponibile, sunt situate la capăt. În această secțiune au unele produse au pozițiile setate pe o anumită poziție.

189 Produs