Cos de cumparaturi

Nu aveti niciun articol in cos

Squash

Squash

Stiati ca squash-ul provine din Anglia?A fost introdus de studentii englezi care se antrenau cu rachete si o minge pe un perete in loc de un teren de tenis aglomerat.
Squash-ul este un sport cu racheta pentru doi jucatori. Se joaca pe un teren acoperit cu rachete speciale de squash si o minge. Jucatorii stau unul langa altul pe teren, nu unul in fata celuilalt, ca in majoritatea sporturilor cu racheta, si lovesc mingea cu racheta de peretele opus. Squashul este pentru oricine cauta un antrenament ideal pentru intregul corp. Squashul accelereaza activitatea inimii si circulatia sangelui fara a solicita excesiv, favorizand mobilitatea, economisind in acelasi timp articulatiile si imbunatatind reflexele. Prin urmare, este conceput pentru aproape toata lumea, indiferent de varsta sau de experienta sportiva. Un alt avantaj este faptul ca achizitionarea de echipament de squash este accesibila. Din gama noastra, va recomandam racheta de squash Head Cyber Pro si mingea Trainer de la Merco.

Filtre

Redefiniti cautarea
9.45 lei 169.65 lei
Aplica filtrele

Sorteaza Recomandari: Produsele sunt filtrate conform /alebo/ sortate conform denumirea mărfii în ordine crescătoare. Produsele, care nu sunt dosponibile, sunt situate la capăt. În această secțiune au unele produse au pozițiile setate pe o anumită poziție.

23 Produs