Cos de cumparaturi

Nu aveti niciun articol in cos

Tenis

Tenis

Tenisul este un sport cu rachete care poate fi jucat individual impotriva unui singur adversar (simplu) sau intre doua echipe de cate doi jucatori (dublu). Jucatorii de tenis folosesc rachete de tenis pentru a lovi o minge zburatoare si a o returna in terenul adversarilor. Scopul jocului este de a manevra mingea in asa fel incat adversarul sa nu poata efectua un retur valabil. Jucatorul care nu reuseste sa returneze mingea nu va castiga niciun punct, in timp ce jucatorul opus va castiga.

Tenisul este un sport olimpic si este practicat la toate nivelurile societatii si la toate varstele. Acest sport poate fi practicat de orice persoana care poate tine in mana o racheta, inclusiv de persoanele in scaun cu rotile.

In magazinul nostru online avem o selectie mare de echipamente de tenis (rachete, mingi, echipamente de antrenament), fie ca este vorba de jucatori profesionisti sau de agrement. Pentru imbunatatirea continua a performantelor pe teren, va recomandam, de exemplu, tunurile de aruncat mingi de tenis Spinfire Pro 2 sau Sports Tutor.

Filtre

Redefiniti cautarea
3.15 lei 39 063.00 lei
Aplica filtrele

Sorteaza Recomandari: Produsele sunt filtrate conform /alebo/ sortate conform denumirea mărfii în ordine crescătoare. Produsele, care nu sunt dosponibile, sunt situate la capăt. În această secțiune au unele produse au pozițiile setate pe o anumită poziție.

1440 Produs