Cos de cumparaturi

Nu aveti niciun articol in cos

Tricou hochei mini Replica New CZ rosu

Variante culori

Descriere produs

Este mini jersey sublimat. Puteți stabili numărul și eticheta numelui. Produce o anumită cantitate de rochii mini este posibil pentru un aranjament individual. De asemenea, oferim reduceri de volum. În descrierea din confirmarea comenzii specificați locația anunțurilor care vă trimit formatul de e-mail CDR sau AI.

În caz de îndoială, sunați graficele noastre pe tel. 773 633 973.

Sublimarea tipăririi este una dintre cele mai moderne tehnologii care permite realizarea celor mai complexe cerințe și a celor mai nebunești imagini de calitate foto la o mulțime de materiale diferite. Baza este un proces termo-chimic care asigură transferul de culoare către material, adică. Imaginea care rezultă nu este numai pe suprafață, ci și materialul pătat în profunzime.

Acest lucru asigură o durabilitate relativ lungă a imprimării, adesea egală cu durata de viață a materialului utilizat. Acest stil de imprimare este folosit pentru producerea de tricouri full color pentru toate sporturile, pantaloni scurți, steaguri, rochii mini. Imprimarea pe motive este furnizată pe un suport de transmisie digitală a plotterului în materialul sub căldură.

Despre producator Merco

Sub marca Merco, proiectam si producem propriile echipamente sportive. Pentru ca ne place sa facem sport, incercam intotdeauna sa imbunatatim echipamentul de antrenament prin unele gadgeturi practice. Ne concentram pe echipamente sportive la preturi accesibile pentru sali de sport, scoli, cluburi sportive, activitati de agrement, fitness si antrenament la domiciliu.

Merco este o marca populara pe piata din Romania, in special pentru raportul pret-performanta al echipamentelor sportive.

Producator Merco
Culoare rosu
Producator www.e-sportshop.cz
Tara de origine Czech Republic
Evaluare

Recenze

Žádné hodnocení

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Informațiile despre recenzii obținute

Echipament specific pentru antrenament

Transport gratuit peste 500 lei

Termen mediu de livrare 5 zile lucratoare

Consiliere specializata

Intrebare despre produs inchide
Načíst
Ohodnotit produkt inchide

Ați cumpărat produsul la noi?

Introduceți o recenzie verificată

sau

Introduceți recenzia fără verificare

Recenze musí splňovat tyto podmínky a zobrazí se až po jejím schválení.

* Pole označená hvězdičkou jsou povinná.

Compara produse inchide

Produsul a fost adaugat la lista de comparatie.