Cos de cumparaturi

Nu aveti niciun articol in cos

Transport gratuit

VCORE 100 Lite 2021 racheta de tenis

Racheta de tenis usoara din cea de-a sasea generatie a popularei serii VCORE. Greutate 280 g, dimensiunea capului 100 in2, balans 330 mm.

Citeste mai mult
Descriere produs

Aceasta serie este deja cea de-a sasea generatie a popularei serii VCORE. Pe langa designul frumos, aceste rachete de tenis ofera cele mai noi tehnologii. Datorita materialelor inovatoare, au fost create rame de tenis flexibile si extrem de rapide, care vor creste posibilitatea de rotatie cu 5,3% si un unghi de impact mai abrupt cu inca 3%. Noul design al cadrului creste semnificativ forta loviturilor. Cea mai larga parte a cadrului este mutata spre marginea superioara si asigura astfel o miscare mai mare a corzilor in partea superioara si mijlocie a capului. Noua linie de rachete de tenis VCORE TANGO exceleaza in ceea ce priveste manevrarea usoara datorita grosimii reduse a cadrului superior cu 3%. Rezultatul este o viteza sporita a cadrului, mentinand in acelasi timp controlul.
Modelul VCORE 100 Lite are o lungime clasica de 27 in, greutate de 280 g, dimensiunea capului de 100 in2, balans 330 mm si tipar de corzi 16 x 19. Gama de latime 24,0 mm - 25,0 mm - 22,0 mm.

Despre producator Yonex

Timp de multe decenii, prestigioasa marca japoneza Yonex a fost una dintre cele mai mari si mai de succes companii de rachete din intreaga istorie a sporturilor cu rachete. In badminton si tenis, aceasta marca se bucura de atentia pe care a castigat-o in multi ani. Rachetele de badminton si tenis Yonex sunt folosite de mult timp de cei mai buni jucatori din lume.

Producator Yonex
Evaluare

Recenze

Žádné hodnocení

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Informațiile despre recenzii obținute

Echipament specific pentru antrenament

Transport gratuit peste 500 lei

Termen mediu de livrare 5 zile lucratoare

Consiliere specializata

Intrebare despre produs inchide
Načíst
Ohodnotit produkt inchide

Ați cumpărat produsul la noi?

Introduceți o recenzie verificată

sau

Introduceți recenzia fără verificare

Recenze musí splňovat tyto podmínky a zobrazí se až po jejím schválení.

* Pole označená hvězdičkou jsou povinná.

Compara produse inchide

Produsul a fost adaugat la lista de comparatie.